Kasteelbezoek Huis Doorn en Arboretum

 

De Tafel Reizen en Natuur nodigt u uit om op 5 juni 2018 deel te nemen aan een tripje naar Museum Huis Doorn en desgewenst het Arboretum, Nationaal Bomenmuseum Gimborn.

 

Dit huis werd bewoond door Keizer Wilhelm II vanaf 1920, na zijn vlucht naar Nederland.

Details kun je ook hier lezen

S.v.p. opgeven voor vrijdag 17 mei per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

10.30 uur

Vertrek per bus uit Epe vanaf de VVV.

12.00 uur

Lunch in de Oranjerie bij Museum Huis Doorn, bestaande uit een kop soep, broodje kroket, broodje gezond en een kopje koffie, thee of frisdrank

13:30 uur

Aanvang van de rondleiding. Daarbij worden we in groepen opgesplitst. De rondleiding duurt een uur. Huis Doorn wordt omgeven door een mooi park met een fraaie rozentuin. Daarnaast is er een paviljoen met een tentoonstelling over Wereldoorlog I. Dit is bij de toegangsprijs inbegrepen. De Oranjerie beschikt over een terras waar u nog kunt neerstrijken voor een drankje.

16:30 uur

Vertrek naar Epe.

Om een indruk te krijgen van Museum Huis Doorn kunt u de website bezoeken: www.huisdoorn.nl

De bus kan niet in het park komen, vanaf de ingang is het ca. 10 minuten lopen naar de Oranjerie. Huis Doorn ligt er vlak naast.

Tijdens de rondleiding mag u geen (hand)tassen en jassen mee naar binnen nemen, er is voor de groep een speciale, afsluitbare ruimte waar u deze kunt achterlaten. Ook kunt u gebruik maken van een kluisje. Verder mag u een rollator alleen gebruiken op de benedenetage van het kasteel. U dient er rekening mee te houden dat we geen gebruik kunnen maken van een lift.

 

De kosten zijn:

Voor houders van een Museumjaarkaart: 20,= euro

Voor deelnemers zonder Museumjaarkaart:35,= euro

Voor niet-leden van de Tafel geldt een extra bijdrage van 10,= euro.

 

Graag met gepast geld afrekenen in de bus.

Wij verzoeken u vriendelijk om u voor vrijdag 17 mei op te geven per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kunt u ook terecht met vragen.

Wilt u daarbij aangeven of u beschikt over een Museumjaarkaart? Helaas is de VIP-kaart van de Bank/Giroloterij niet geldig.

Alleen in geval van dringende zaken kunt u contact opnemen met Yvonne Beumer, 0578-843560.

Het Presidium van de Tafel Reizen & Natuur hoopt u op 5 juni te mogen begroeten!

Yvonne Beumer, Marianne Snoek, Janny Karreman

Event Properties

Event Date 05-juni-2019 10:30
Event End Date 05-juni-2019 17:30
Location VVV - Epe
Top