Vrijdag 8 februari 2019 was de Ds. Prinszaal helemaal vol voor het extra concert dat het duo Walton / van Duinen gaf over de Argentijnse Tango.


De indeling van de zaal hadden we eens aangepast en de stoelen waren in een grote boog om de open haard van de Ds. Prinszaal geplaatst. Hetgeen voor dit concert een zeer positieve uitwerking had, want iedereen had door deze opstelling goed zicht op de beide artiesten en de aankleding van de zaal was weer voortreffelijk verzorgd.


We hadden erg veel reacties gehad van NES-leden, dat deze jongens een beetje “ondergesneeuwd” waren tijdens het 3e lustrum en dat was voor het bestuur een goede reden om dit te compenseren door dit extra concert. Alle stoelen waren bezet en de sfeer was zeer goed en er werd doodstil geluisterd naar de prachtige Argentijnse tango-muziek en ook voor het educatieve deel was er plaats en werden beide instrumenten op een zeer duidelijke manier uitgelegd, wat door de aanwezigen zeer werd gewaardeerd.


Het repertoire was zeer gevarieerd en buiten de klassiekers waren er ook eigen composities te horen. Al met al een zeer boeiend en leerzaam concert. Dat de aanwezigen het waardeerden bleek wel uit het feit dat er om meerdere toegiften werd gevraagd.


Iedereen ging dan ook met een “smile” in het gezicht naar huis en daar doe je het als bestuur toch voor. Weer een NES-waardig concert voor onze leden en belangstellenden.

Bij NES in BEELD zijn nog enkele visuele impressies van deze geslaagde avond "Argentijnse Tango" terug te vinden.


Het bestuur van de Tafel Muziek.

Top