Op de DRENTSCHE GOLF& COUNTRY Club.

Met veel enthousiasme hebben we met 24 deelnemers, onze eerste wedstrijd van 2019 in Zeijerveen ( Assen) gepeeld. Het kostte sommigen wat moeite om op tijd ter plekke te zijn vanwege enkele wegblokkades; een actuele navigatie doet dan wonderen. Het is een prima golfbaan met veel ruimte en enkele verrassende holes.
Gert van de Molen was als nieuwe Tafelgenoot ook present. We hadden prima weersomstandigheden en er werd fanatiek gestreden om de Willem van der Vlugtbokaal. De uiteindelijke winnaar bij de dames werd Janneke Goldberg en bij de heren was onze nieuwe lid Gert van de Molen succesvol. Hij werd ook overall winnaar en hij ging dus met de bokaal naar huis. Henk Zevenbergen wist de “neary” te winnen; de “longest” bij de dames was voor Rita van der Vlies en bij de heren voor Henk Timmer. Dat iemand van ons zijn golfkar terug vond in de sloot, verdient ook te worden gememoreerd. Geen zorgen; hij maakt het verder heel goed!
Naast het golfen hebben we weer genoten van alles wat de horeca ons deze dag te bieden had. Al met al een hele fijne golfdag. We zien uit naar onze volgend wedstrijd op de baan van ANHOLT in Duitsland op 15 juli.
Presidium Tafel Golf

Top