Op 15 juli hebben we weer gestreden om de Europacup op de baan van Wasserburg-Anholt.

Het werd een prima golfdag op een goed verzorgde golfbaan in een parkachtige omgeving met ruime fairways en snelle greens.
Met 19 deelnemers hebben we genoten van de fraaie omgeving en de bloemenpracht rondom de baan. Maar toch ging de meeste aandacht uit naar ons spel.

Golf Europacup IMG 3506k

De overall scores waren dit keer matig maar dit deed niets af aan het plezier dat we weer hadden. De winnaars bij de dames waren Ria Elskamp met een score van 25 punten en Annie van Norel met 24. Bij de heren was Gerard Bessels heel sterk met een score van 31 punten ( met 3 birdies!); Jint van Dijk, als gastspeler, werd 2e met een score van 30 punten. Henk Timmer won de “longest” en bij de dames was dat de introducé Ria Oosterveld; de ”neary “ werd alleen bij de heren gescoord en wel door Jint van Dijk. De all-over winnaar van deze dag werd Gerard Bessels en daarmee de trotse winnaar van de Europacup. Proficiat!
De dag werd afgesloten met degelijk Duits 3-gangenmenu. Om 20.30 uur ging iedereen huiswaarts en kwam er een einde aan deze lange maar ook heel ontspannen dag.
We zien nu al uit naar de volgende wedstrijd op 2 sept. op de Gelperberg in Drenthe.

Voor meer foto's op NES in BEELD; klik hier.

Top