Tafel Muziek

Tafel muziek

een bijzondere tafel

De Tafel Muziek neemt een bijzondere positie in ten opzichte van de andere Tafels zoals Kunst & Cultuur, Historie, Economie en Reizen & Natuur. Musea, bedrijven, tuinen en dergelijke kun je bezoeken als programmaonderdeel voor deze Tafels, maar deze uitstapjes zijn slechts op zeer beperkte schaal toepasbaar bij ‘Muziek’.

uitstapjes met de tafel muziek

Als we aan uitstapjes voor de Tafel Muziek denken, dan betreft het meestal een bijwonen van een muzikaal optreden. Dat betekent kaarten reserveren, waarbij je uitgaat van een langere termijn als je ze nog wenst te retourneren. Besloten is geen concerten boven de € 25 entreeprijs aan te bieden. Uitstapjes plannen voor de Tafel Muziek is lange termijn planning en waarschijnlijk pas te verwachten na verloop van tijd.

Mocht u een idee hebben voor het bijwonen van een muzikaal optreden elders in onze omgeving door NES-leden van de Tafel Muziek laat het ons via de mail muziek@nesepe.nl weten. Of telefonisch via 0578 620433.

Het tafelbestuur wil ook het ‘Beethovenjaar’ gedenken en nagaan of we Beethoven op één of andere manier in ons programma kunnen opnemen.

Orkest

muzikale avonden en middagen

Daarnaast willen we ook invulling geven aan een aantal muzikale avonden/middagen op onze thuislocatie Kulturhus. We willen graag kwaliteit in huis halen maar er zitten grenzen aan ons budget. Binnenkort hoort u meer van onze plannen daaromtrent. Ook hier graag informatie uwerzijds over het vinden van geschikte musici voor een optreden.

muziek ontrafelen

Als presidium van de Tafel Muziek willen we onderzoeken of er bij de leden van de Tafel Muziek interesse is om ons met een kleine groep (maximaal 15) te verdiepen in het ‘ontrafelen’ van een compositie. We denken aan ‘Het Nachtlied’ van Mendelssohn. Respons graag per mail naar muziek@nesepe.nl

Presidium van de Tafel Muziek

Cees Laponder, voorzitter
Marleen Klokman
Bert van Vemde

Scroll naar top

De NES activiteiten zijn in juni beperkt opgestart. Kijk op de Agenda-pagina van deze site en lees de protocollen!

NES logo