Doelstelling

Leden van de NES kunnen zich aanmelden als lid van de Tafel Bridge. Deze Tafel organiseert bridgedrives waarbij de gezelligheid de belangrijkste drijfveer is.

Er zijn maandelijks twee avondbijeenkomsten op de 1e en 4e donderdag van de maand en één middagbijeenkomst op de 2e donderdag van de maand. In december vindt een speciale Kerstbridgedrive plaats.

Er wordt gespeeld in 5 ronden van 4 spellen. Elke ronde duurt 35 minuten en in de pauzes kan men onder het genot van een drankje wat bijpraten. Een kwartier na afloop laatste ronde wordt de uitslag bekend gemaakt.

In principe kunnen de leden van de Tafel Bridge bij maximaal 2 groepen ingedeeld worden. Zij krijgen dan in het weekend voorafgaand aan de bijeenkomst de indeling/uitnodiging en dienen bij verhindering dit uiterlijk woensdag om 12:00 uur voor de bijeenkomst te melden op het algemene afzeg-internet-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit adres geldt voor alle bijeenkomsten, omdat dit het inzichtelijk maakt voor elke wedstrijdleider die het op dat moment regelt.

 

Presidium van de Tafel
voorzitter: Joos Mastenbroek
leden: Gerrit Horst, Tiny Koster en Jos Weemaes.

 

Bijeenkomsten
Avondclubs bridge op elke 1e en 4e donderdag:
- aanvang 19:30 uur / inloop vanaf 19:00 uur / einde is tegen 23:00 uur
- nadere info: tel. 612475 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Middaggroep bridge op elke 2e donderdag:
- aanvang 13:30 uur / einde is tegen 17:00 uur
- nadere info: tel. 627198 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor actueel nieuws zie Tafel Bridge in het NES-bulletin

 

Top