Een bijzondere ‘Tafel’, een soort “Buiten-Sociëteit” die het merendeel van haar activiteiten buitenshuis organiseert.

DeTafel golf heeft zich tot doel gesteld om leden van de NES, die de golfsport beoefenen met elkaar in contact te brengen en gezamenlijk wedstrijden te spelen.

In 2006 werd op initiatief van Willem van der Vlugt en Lennie Tiessens de belangstelling voor een “Tafel golf” gesondeerd en het bleek dat meer dan 25 leden geïnteresseerd waren, een aantal, dat inmiddels is verdubbeld.

Op 7 juli 2006 werd de eerste wedstrijd, om de “Willem van der Vlugtbokaal” gespeeld bij de “Veluwse Golf Club” te Hoog Soeren.

Tijdens de jaarvergadering in november worden door de aanwezige leden de banen voor het komende seizoen gekozen.

Twee maal per jaar wordt op wisselende banen in Nederland en eenmaal wordt er over de grens gespeeld.

Tijdens deze dagen wordt niet alleen op een relaxte manier de golfsport beoefend maar ook wordt, na afloop in gemoedelijke sfeer, de inwendige mens niet vergeten.

Een NES-lid kan deelnemen mits hij/zij in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs.

Gegeven het aantal inschrijvingen bij de wedstrijden kan van een goed georganiseerde en soepel lopende “Tafel” worden gesproken.

Evenals de andere “ Tafels” organiseert de Tafel golf voor alle leden van de NES eenmaal per jaar een “inloop” in de Eper Gemeente Woning.

 

Op 16 november is in goed overleg met onze leden het programma voor volgend jaar vastgesteld. Er is besloten te gaan spelen op de volgende golfbanen: op 14 mei Lauswolt in Beetserzwaag; op 23 juli in Ahaus (Dld Europacup) en op 3 sept. De Keppelse in Hoog-Keppel. Bij de eerst en de derde wedstrijd spelen we om de Willem van der Vlugt bokaal.

We zien er naar uit elkaar weer op de golfbaan te treffen met onze NES-vriendinnen en –vrienden en zo als altijd sportieve en gezellige dagen te hebben.
Golfers onder ons: daar moet je bij zijn!
Presidium Tafel Golf:
Theo van den Heuvel, (vz); Fokko Andringa en Henk Timmer

 

mailcontact adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Top